FONTOS INFORMÁCIÓ

Az Alapítvány a felnőttképzésről szóló: 11/2020/II.7./ Kormányrendelet értelmében 26 év után felfüggeszti az OKJ Kozmetikus Képzést!!!

Az Alapítvány tevékenysége kényszerből továbbiakban tanfolyamok és továbbképzések tartására korlátozodik, amelyről később részletes információt közlünk. Addig is szíves megértésüket kérjük.

Tisztelettel: Fekete József
Kuratórium Elnöke

A Képzésekről

Tájékoztatás képzéseinkről

Kozmetikus képzéseinket pedagógus diplomával rendelkező tanárok és oktatók végzik, az oktatásban résztvevőknek minden segítséget megadnak a tananyag minél tökéletesebb elsajátítására, begyakorlására, így vizsga után azonnal önálló munkavégzésre lesznek képesek.

A sikeres vizsga után Államilag elismert munkavégzésre jogosító OKJ-s bizonyítványt, igény szerint EUROPASS bizonyítványt adunk. A kozmetikus képzés költségét tankönyvek ára nem terheli, mert a tanáraink által összeállított naprakész tananyagot elektronikusan elérhetővé tesszük. Az elméleti és a gyakorlati képzés is a Felnőttképzési és Vizsgaközpontunkban történik.

A kozmetikus oktatások díjairól, ill. az aktuális kedvezményekről a képzéseknél tájékozódhatsz, bővebb információt személyesen Intézményünkben, telefonon, vagy a Kapcsolat menüpontnál található e-mailküldő segítségével kérhetsz.

Beiratkozás

Információk Beiratkozáshoz

A jelentkezőkkel Felnőttképzési szerződést kötünk, melyben rögzítjük a képzési és fizetési feltételeket, illetve tartalmazza Intézményünk vállalt kötelezettségeit, az oktatásban résztvevők kötelezettségeit, részletfizetési lehetőségeket. Beiratkozáskor történik a képzési forma, program és időbeosztás tervezése, valamint a csoport kiválasztása, melyet szerződésben rögzítünk. Szerződéskötéskor a kiválasztott képzés díjának 25%-a egy összegben befizetendő, a 75%-ra egyéni ütemezésben tervezett részletfizetés kamatmentesen igényelhető.

 • Személyi igazolvány és lakcímkártya
 • Érettségi bizonyítvány
 • TB kártya
 • Adókártya
 • Egészségügyi kiskönyv
 • 50.000.- Ft (egyszeri adminisztrációs díj)
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 10 or higher.

ELITE Kozmetikus Képzések

Megválaszthatod tanulási tempódat Kozmetikus képzéseinkben. A képzési program 60%-a gyakorlati képzés, 40%-a elméleti oktatás. A kozmetikus képzéseink nincsenek korhatárhoz kötve. A kozmetikus képzéseket kis csoportokban indítjuk, így a minőség kerül előtérbe, nem pedig a mennyiség.

A korábbi OKJ képzési rendszer megváltozik!

Január 1. utáni képzéseinkről, vizsgára felkészítő tanfolyamainkról érdeklődjön iskolánkban, vagy telefonon! Várjuk szeretettel!

OKJ Kozmetikus Képzés

A Képzésről Bővebben

10 hónapos iskolarendszeren kívüli intenzív felnőttképzési OKJ-s kozmetikus képzésünk.

Az oktatásban résztvevők heti 4 napot töltenek a kozmetikus képzésen, délelőtti munkarendben (9-14 óráig). Az elméleti és a gyakorlati kozmetikus képzés is Intézményünkben történik, így mesterről nem kell gondoskodnod! Szakvizsga sikeres modulzáró vizsga után tehető.

A 10 hónapos iskolarendszeren kívüli intenzív felnőttképzési kozmetikus képzésünkre a jelentkezés folyamatos.

Kinek ajánlott?

 • Akik érettségi után még tanulni vágynak
 • Akiknek több szabadidejük van

A Képzésről Bővebben

12 hónapos iskolarendszeren kívüli délutáni felnőttképzési OKJ-s kozmetikus képzésünk.

Az oktatásban résztvevők heti 3 napot töltenek a kozmetikus képzésen, délutáni munkarendben (14-19.30-ig). Az elméleti és a gyakorlati kozmetikus képzés is Intézményünkben történik, így mesterről nem kell gondoskodnod! Szakvizsga sikeres modulzáró vizsga után tehető.

A 12 hónapos iskolarendszeren kívüli délutáni felnőttképzési kozmetikus képzésünkre a jelentkezés folyamatos.

Kinek ajánlott?

 • Akik érettségi után még tanulni vágynak
 • Akiknek több szabadidejük van délután

A Képzésről Bővebben

12 hónapos hétvégi OKJ-s Kozmetikus képzésünk.

Az oktatásban résztvevők kéthetente 2 napot töltenek a kozmetikus képzésen (pénteken 14-20, szombaton 9-19 óráig). Az elméleti és a gyakorlati kozmetikus képzés is Intézményünkben történik, így mesterről nem kell gondoskodnod! Szakvizsga sikeres modulzáró vizsga után tehető.

A 12 hónapos hétvégi kozmetikus képzésünkre a jelentkezés folyamatos.

Kinek ajánlott?

 • Akik csak hétvégén érnek rá
 • Akiknek kevesebb szabadidejük van
 • Külföldieknek

Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni amit csinál és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog.

Szent-Györgyi Albert

Kozmetikus Tanfolyamok

Szakmai tudásod tanfolyamainkon folyamatosan bővítheted, a kozmetikus tanfolyamokat a szakmai tudással és a minőséggel ötvöztük Neked!
Szeretettel várunk, ha már tanultál nálunk azért, ha még nem azért, hogy megtapasztald nálunk a tudás és a minőség az elsődleges szempont. A kozmetikai tanfolyamokra egyaránt szeretettel várunk kozmetikusokat és masszőröket!

Kozmetikus Tanfolyamok

Leírás

Sminkesként is dolgoznál a szakmában? Profi Smink tanfolyam most fantasztikus kedvezménnyel!

A sminket profi sminkesek oktatják, ez olyan alapot jelent számodra, melyet csak nálunk kapsz meg. Gyakorlat filmstúdiókban, tévékben, divatbemutatókon és szépségversenyeken.

A profi sminkes tanfolyam ideje 4 hónap, 200 óra, 60% gyakorlatból és 40% elméletből áll.

Leírás

Neked találtuk ki ezt az angol nyelvű, kifejezetten kozmetikai szalon kommunikációs tanfolyamot, ha:

 • Rövid idő alatt használható nyelvtudást szeretnél
 • Tanulás és a fejlődés fontos számodra
 • Vendégeid igénylik az angol nyelvű kommunikációt
 • Külföldön szeretnél munkát vállalni, mint kozmetikus

Tanfolyamunk interaktív, beszédközpontú szituációs gyakorlatot tartalmaz. A tanfolyam intenzív 60 órás, heti 2x3 órában (45 perces órák) hétfőn és szerdán 17.30-20 óráig. Az angol tanfolyamunk kis csoportokban indul, így a minőség kerül előtérbe, nem pedig a mennyiség, min. 6, max. 10 fő.

Leírás

Készítsd el saját Schüssler-só tartalmú gyógykozmetikumod!

A Schüssler sók segítségével, megfelelő mennyiségű ásványi anyagok juttathatók a sejtekbe. A gyógykozmetikum készítő tanfolyamon megtanítjuk elkészíteni a bőrproblémáidra megfelelő gyógykozmetikumokat. A tanfolyamon lehetőséged nyílik elkészíteni arckrémet, testápolót, nyak-dekoltázs krémet, kézkrémet, melyeket a bőrtipusoknak megfelelő Schüssler sókkal teszünk egyénivé. A tanfolyam egy napos (90 perc elméletet, illetve 130 perc gyakorlatot tartalmaz).

A tanfolyam árába beletartozik a felhasznált alapanyag, ill. a munkavégzéshez szükséges eszközök használata!

Leírás

Sajátítsd el a jelenleg használt legmodernebb kéz és körömápoló technikákat!

Az EU szabályai szerint a kozmetikus hatáskörébe tartoznak a kézápolási, ill. a manikűr eljárások is, ennek megfelelően alakították át Magyaroszágon is a kozmetikus képzést. A tanfolyamon elsajátíthatod a kéz és körömápoló technikákat és az eszközök szakszerű használatát, melyeket a tanfolyam ideje alatt Kozmetikusképző Alapítványunk biztosít Neked, a kezdőkészlet megvásárlása nélkül. A Manikűr tanfolyam létszáma korlátozott, max. 10 fő egy csoportban, modellről gondoskodnod kell.

A tanfolyam során elsajátítható:

 • Körömformázási műveletek
 • Hagyományos klasszikus manikűr fogások
 • Speciális francia manikűr fogások
 • Japán manikűr fogások
 • Természetes körömdíszítés - lakkozás
 • Peeling technikák
 • Kézmasszázs fogásai
 • Spa és paraffinos kézápolási technikák speciális ezközökkel és anyagokkal

A tanfolyam diplomás szakoktatók felügyeletével folyik, professzionális anyagok felhasználásával.

Leírás

Krémfőző és házi biokozmetikumokat készítő tanfolyam indul!

A saját kezűleg kikevert krémeiddel megalkothatod egyéni stílusodat, kreativitásodnak érvényt szerezhetsz a felhasznált hatóanyagokkal, illatanyagokkal, krémed állagával. Az ELITE Krémfőző és házi biokozmetikumokat készítő tanfolyam magasan képzett kémikus oktatók irányítása alatt zajlik, akik naprakészek a krémfőzés világában, mindenben segítségedre vannak a legegyszerűbb kérdésektől a legösszetettebbekig. A felhasznált anyagokat Kozmetikusképző Alapítványunk biztosítja, melyek természetesen bio és natúr alapanyagok, tehát az elkészült kozmetikum is az lesz. A tanfolyam árába beletartozik a felhasznált alapanyag, ill. a munkavégzéshez szükséges eszközök használata!

Krémfőző és biokozmetikum készítő tanfolyam szintjei:

 • 1. szint: Alap tanfolyam
 • 2. szint: Haladó tanfolyam

A krémfőző alaptanfolyamunkon elkészítünk:

 • Ajakápoló (hidratáló, védő)
 • Lemosó arctej (bőrkímélő)
 • Arckrém (hidratáló)
 • Testápoló (tápláló lotion)

A krémfőző haladó tanfolyamunkon elkészítünk:

 • Szemkörnyékápoló gél
 • Testvaj
 • Jojoba viaszos-AHA-s peeling
 • Izzadásgátló dezodor
 • Tisztító maszk

Az ELITE Krémfőző tanfolyamon elkészített biokozmetikumokat mindenki hazaviheti!

Leírás

A kétnapos kozmetikus tanfolyam alatt magas színvonalú masszázstechnikákat sajátíthatsz el, amely segítségével stimuláljuk a nyirok utakat és javítjuk a keringést az adott területeken, jelen esetben az arcon, nyakon és a dekoltázs környékén. A kozmetikus tanfolyamot masszőröknek és kozmetikusoknak egyaránt ajánljuk, jelentkezésüket szeretettel várjuk.

A tanfolyam elvégeztével kedvezményesen vásárolhatod meg az 1100ml-es Tápláló Masszázs Krémet, ezáltal azonnal bővítheted masszázs szolgáltatásaidat vendégeid örömére!

Leírás

A föld energiáit az ásványok a kövek mágikus akkumulátorként foglalják magukba, és összpontosítják azt. A kövekben rejlő energiák mindenki számára elérhetőek. Használjuk bölcsen a föld kincseit és azok segítenek minket mindabban, amire szükségünk van. A "Szivárvány" kristályos bőrmegújító kozmetikai tanfolyamon segítséget nyújtunk abban, hogy a kristályok megerősítsék a bőr újjászületését, az energiahordozó kövekkel. A kozmetikai tanfolyam egy napos.

Az ár magába foglalja az egy pár kristályt, ezáltal kozmetikai kezeléseidet azonnal bővítheted vendégeid örömére.

Leírás

Olyan eljárások összességét gyűjtöttük össze és mutatjuk be, melyek használatával eredményesen felvehető a harc az öregedési folyamatokkal és rendellenességeikkel, valamint tanácsokat adunk a lakossági értékesítéshez, hogy ennek a programnak a hatása ne maradjon el! A kozmetikai tanfolyam egy napos.

A kozmetikus tanfolyam magában foglal egy teljes kaviár kozmetikum csomagot, ezáltal kozmetikai kezeléseidet azonnal bővítheted vendégeid örömére.

Leírás

A kozmetikus tanfolyam ideje alatt egy "hűtő technológiát" tanulhatsz meg a Lady Esther kozmetikumok segítségével. Elsajátíthatod a méregtelenítő sómasszázs-peeling,- kézi cellulit masszázs,- zsírbontó thermo testtekercselés módszereit-fogásait, hatóanyag bejuttatásával, melyek együttes hatással hozzák meg a várva várt eredményt! A kozmetikai képzés egy napos.

A kozmetikus tanfolyam magában foglalja a teljes Cellulit termék-csomagot, hogy kozmetikai kezeléseidet azonnal bővíthesd vendégeid örömére!

Leírás

A kozmetikus tanfolyamon megtanítjuk, hogyan lehet vendégeinknek több és jobb szolgáltatásként olyan testmasszázst alkalmazni, mely ellazít, nyugtat és egy órás kellemes pihenést biztosít, de a kozmetikus sem fárad el. Ízelítőt adunk a kellemes Wellness hangulat megteremtéséből. A kozmetikai képzés két napos.

A kozmetikus tanfolyam magába foglal egy kabin kiszerelésű (500ml) Masszázs Olajat, hogy kozmetikai kezeléseidet azonnal bővíthesd vendégeid örömére!

Leírás

A kozmetikus tanfolyam ideje alatt a hangsúly a gyakorlatra helyeződik, egy kis elméleti háttérrel. A vendéget olyan élményben tudod részesíteni, amelyet garantáltan nem felejt el egyhamar, hiszen ezzel a masszázstechnológiával a testet és a lelket egyaránt kényeztetjük, csupán csak "négy egyforma" kézre van szükség. A kozmetikai tanfolyam két napos.

Leírás

"Hideg - meleg kristálymasszázs"

A kristályok (kövek) jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. A hideg -meleg kövekkel végzett masszázs hat a vérkeringésre, a nyirokáramlásra, az idegekre és felszabadítja az energia blokkokat, amely a szervezet harmóniáját eredményezik. A kozmetikus tanfolyamon elsajátíthatod az elméleti tudnivalók mellett a masszázsfogásokat, a kristályok és lávakövek alkalmazási sorrendjét. A kozmetikai tanfolyam két napos.

A kozmetikus tanfolyam ára magába foglalja az 52 db-os Lávakő és Kristálykészletet, valamint a 3 különböző illatú aromaolajat, hogy szalon kezeléseidet azonnal bővíthesd vendégeid örömére!

Leírás

Sminktetoválás

Kétnapos alapképzési kozmetikus tanfolyamunkon magasan képzett szakemberek vezetésével mind elméleti (mely a nélkülözhetetlen színelméletet is tartalmazza), mind gyakorlati tudást megkapnak a jelentkezők, mely a tökéletes munka elvégzéséhez szükséges.

Kozmetikai tetoválógép rendelhető.
A tanfolyam elvégzéséhez OKJ bizonyítvány megléte szükséges.

Leírás

Az egynapos kozmetikus tanfolyamon megtanítjuk, hogyan lehet vendégeinknek hosszantartó dús szempillát készíteni. Az eljárást gyorsan és könnyedén megtanulható. A tanfolyamon az elméleti ismeretek elsajátítása után, hozott modellen folyik a gyakorlati munka.

3D készlet rendelhető.

Leírás

Varázsolj Te is vendégedből "Csipkerózsikát" az új ecsetmasszázs technológiával és a hozzátartozó Lady Esther termékekkel, hiszen legjobban szépülni, csak nyugodt álomban lehet. A kozmetikai képzés egy napos.

Az ár tartalmazza az ecseteket, hogy kozmetikai kezeléseidet azonnal bővíthesd vendégeid örömére.

Leírás

Kinek ajánljuk a Wellness kéz- és körömápoló, gél lakk tanfolyamot?

Akik már a szépségiparban dolgoznak, ezzel eddigi tevékenységüket színesíthetik, ezáltal növelhetik bevételüket. Barátok, családtagok, vagy akár saját maga szépítésére vágyóknak. A tanfolyam két napos, mely minden páros héten, szombat-vasárnap 9-17 óráig tart. A tanfolyamra kérünk gondoskodj modellről.

Elsajátítható kompetenciák:

 • Kézápoláshoz szükséges eszközök, anyagok ismerete
 • Szakszerű előkészítési folyamatok
 • Gél lakk helyes használata
 • Alap díszítési technikák
 • Japán manikűr
 • Paraffinos kézápolás
 • Kézmasszázs, kényeztető utókezelések

A tanfolyam árába beletartozik a felhasznált alapanyag, ill. a munkavégzéshez szükséges eszközök használata!

Kiemelt Partnereink

Kiemelt támogatóink és együttműködő partnereink.

Stílus Váltó

12 választható szín